World Café method integrated with QFD for obtaining the Voice of the Customer
Jair Gustavo de Mello Torres; Pedro Luiz de Oliveira Costa Neto
Abstract
Keywords
References
Barbosa, L., & Hoffmann, V. (2013). Incubadora de empresas de base tecnológica: percepção dos empresários quanto aos apoios recebidos.
Brian Hwarng, H., & Teo, C. (2001). Translating customers’ voices into operations requirements: a QFD application in higher education.
Broom, M., Brady, B., Kecskes, Z., & Kildea, S. (2013). World Café Methodology engages stakeholders in designing a Neonatal Intensive Care Unit.
Brown, J., & Isaacs, D. (2007).
Cervo, A. L., & Bervian, P. A. (2002).
Chang, W. (2016). Online training for business plan writing through the World Café method: the roles of leadership and trust.
Chang, W., & Chen, S. (2015). The impact of World Café on entrepreneurial strategic planning capability.
Cheng, L., & Melo Filho, L. (2007).
Costa Neto, P., & Canuto, S. (2010).
Delors, J. (2006).
Freitas, L., Melo Filho, L., Cheng, L., & Carmo, M. (2015). Análise da aplicação do método desdobramento da função qualidade “QFD” em serviços preventivos de polícia.
Kempnich, J., & Costanzo, C. (2014). World Café for leadership development.
Kokotsaki, D., Menzies, V., & Wiggins, A. (2016). Project-based learning: a review of the literature.
Lagrosen, Y. (2017). The Quality Café: developing the World Café method for organisational learning by including quality management tools.
Lefika, P., & Mearns, M. (2015). Adding knowledge cafés to the repertoire of knowledge sharing techniques.
Lizote, S., & Verdinelli, M. (2014). Relação entre competências empreendedoras e desempenho: um estudo em empresas prestadoras de serviços contábeis.
Ribeiro, J. L. D., Echeveste, M., & Danilevicz, A. M. F. (2001).
Silva, M. (2003).
Souza, V., & Cauchick Miguel, P. (2017). Aplicação do desdobramento da função qualidade em serviços: uma análise da literatura.
Teza, P., Miguez, V., Fernandes, R., de Souza, J., Dandolini, G., & de Abreu, A. (2013). Geração de ideias: aplicação da técnica World Café.
Thiollent, M. (1986).
Yankeelov, P., Faul, A., D’Ambrosio, J., Gordon, B., & McGeeney, T. (2018). World cafés create healthier communities for rural, older adults living with diabetes.